Warning: Creating default object from empty value in /home/rdor1613/public_html/modules/mod_random_image/helper.php on line 85
header-rafting.png
Dorna Xtrem
Dorna X Fest 2011

De pe 2 pana pe 4 septembrie 2011, va asteptam la Vatra Dornei la cel mai tare festival outdoor din Bucovina: Dorna X Fest 2011.
Vom avea:
- Concurs national de mountain bike, proba de Downhill.
- Concerte
Vineri: Tapinarii si Aproape Unplugged
Sambata: Partizan si Sappa
- Panou de catarat, Slakline, Jocuri pe corzi, Paintball, Tir cu arcul, Echitatie, Mountain Bike, Tubing, Zbor cu parapanta, Zbor cu avioane ultra usoare, Mountain shop, Cursuri de orientare montana si tehnica de munte, Cursuri de prim ajutor ... si multe alte surprize.

Vom manca: - Diverse mancaruri specifice gatite la ceaun, porci la protap.
- Mancaruri mai rafinate servite la cabana de la Telescaun.
- Bucate traditionale preparate la Stana turistica aflata in apropiere

Cazarea se va face intr-o zona de campare amenajata, la cabana Telescaun, sau in oras la unul dintre operatorii turistici existenti.

Va asteptam sa petrecem impreuna !

 

 


 
Regulament Downhill 2011

 

Cupa DORNA X FEST de Ciclism montan
DownHill Individual

Art. 1 Cupa DORNA X FEST de Ciclism Montan este o competitie de DownHill individual ce va avea loc in perioada, organizat între 2 – 4 SEPTEMBRIE 2011 in Vatra Dornei, startul fiind dat de pe varful Dealu' Negru, iar linia de sosire fiind in apropierea izvorului Bizom din Vatra Dornei.

Art. 2 Limita inferioara de varsta de participare la competitie este de 13 ani. La competitie pot participa atat fete cat si baieti, concurand pentru aceleasi locuri, indiferent de etnie sau religie.

Art. 3 Taxa de inscriere in competitie este de 65 lei si include urcarile cu telescaunul in perioada: vineri (2 sept) ora 12 - duminica (4 sept) ora 12.

Art. 4 Conditii de participare:

1. Sportivul trebuie sa aibă peste 13 ani împliniţi până pe data de 2 sept 2011. Daca are sub 18 ani sa aduca un acord scris de la unul din parinti sau tutori legali si o copie după CI a părintelui sau tutorelui.;
2. Sportivul este obligat sa poarte pe timpul competitiei casca de protectie (optional - manusi, ochelari, cotiere, genunchiere);
3. Sportivul sa aiba o conduita morala buna, sa nu aduca prejudicii concurentilor sau bicicletelor acestora, sa nu perturbe linistea publica si buna desfasurare a competitiilor.

Art. 5 Conditii de excludere:

1. Concurentul a dat dovada de o conduita necorespunzatoare fata de ceilalti sportivi atat in timpul desfasurarii concursului, in timpul premergator lui, cat si dupa finalizarea acestuia;
2. Concurentul in timpul concursului a contribuit la accidentarea sau a adus prejudicii altor participanti, lor sau/si bicicletelor lor;
3. Daca se afla sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor halucinogene sau anabolizante;
4. Concurentul a facut abateri grave de la prezentul regulament.

Art. 6 Cupa DORNA X FEST de Ciclism Montan are următoarele categorii:

Full:

1) Juniori  ( < 18 ani)

2) Elite  ( 19-30 ani)

3) Masters ( 30 > ani)

HT : Open

 

Data de referinţă de calcul pentru limita de vârstă este 2 septembrie 2011

Art. 7 Conditii de premiere: sportivul trecut de linia de sosire pe (cu) bicicleta, a respectat traseul si nu a facut abateri de la acesta.

Art. 8 Detalii de traseu: DownHill Individual, dificultate medie, traseu cu lungimea de aproximativ 2 Kilometri, atat cu portiuni abrupte cat si cu zone de teren cu inclinatie mica. Traseul este construit pentru reliefarea performantelor ciclistului si nu a bicicletei.

 

Descarcati formularele necesare pentru inscrierea in concursul de Mountain Bike

 
Mai multe articole..
Pagina 1 din 2
Warning: Illegal string offset 'active' in /home/rdor1613/public_html/templates/dorna-adventure/html/pagination.php on line 23

ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit
Publicitate
Banner

Cauta pe site